divendres, 16 de març del 2012

AL SERVEI DE SA MAJESTAT


Fragment de la pàg.7 de Roc Roca i El flascó misteriós. 

Anem a saber una mica més del passat d'aquest personatge. El Brian treballa al Departament Q Branch, una divisió d'Investigació i Desenvolupament del Servei Secret d'Intel·ligència Britànic (actualment conegut com MI6).

El seu cap és Q (un home gran que segurament heu vist a les pel·lícules de James Bond proporcionant-li els gadgets i les armes hi-tech).



Aquí veiem Q ensenyant al Brian un mecanisme de fàcil obertura que allibera un fum molt dens per dificultar la visió de l'enemic.


I aquí tenim el Brian poc després de creuar-se James Bond per les escales de la central de l'MI6. Com es pot veure a la imatge, Q acompanya l'agent 007 mentre li explica com funciona un petit dispositiu que pot fer un forat de 30 cm. de diàmetre en una xapa d'acer en menys de deu segons.




3 comentaris:

  1. Hola Lluís Albert. Si vols solucionar el canvi que blogger ha fet en la teva URL, com en la de tothom, la solució la veuràs en aquesta adreça electrònica.

    http://caballe.cat/wp/com-evitar-la-redireccio-a-bloggercomes/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja està arreglat. Tot ha quedat en un ensurt. Gràcies, Ricard!

      Elimina
  2. Caram, caram, el senyor Q! I el fornit James Bond! Tot i la corbata i l'americana d'en 007, em quedo amb al nostre heroi Roc Roca, molt més atractiu i nostrat! :)

    ResponElimina