diumenge, 26 de febrer del 2012

VELLS CONEGUTS


La música sempre ha seduït el Roc. Amb només cinc anys a casa seva li van regalar una bateria. Va ser una decisió que no va seduir gaire els seus veïns. També va tocar el saxofó, una tria que tampoc els va agradar massa. Però, què és un grup de rock sense guitarres? Va ser així com va acabar decidint-se per la guitarra. A l'escala, encara se'n queixen ara.


Fragment de la pàg. 8 de Roc Roca i Els lladres del monestir.


Fa molts anys que el grup on toca el Roc es reuneix dos cops per setmana per assajar. A Els lladres del monestir el Roc es troba, quan menys s'ho esperava, un membre del grup. Els tornarem a veure junts a les noves aventures de Roc Roca a Cavall Fort.

Fragment de la pàg. 11 de Roc Roca i Els lladres del monestir.


Vinyetes de la pàg.4 de Roc Roca i El flascó misteriós.


4 comentaris:

  1. En el seu moment, els alumnes de superior del nostre centre van fer un treball de llenguatge del còmic centrat en la primera aventura del Roc Roca. La tria era clara: el dibuix agradava molt i l'argument mantenia l'interès al llarg de tota la història. Ens plantegem fer el mateix enguany amb l'aventura que ara comença. Una pregunta Lluís Albert, està previst publicar en Roc Roca en format album?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que aquesta nova aventura de Roc Roca estigui a l'alçada de les vostres expectatives. Un àlbum de Roc Roca? No ho sé. De moment no està previst.

      Elimina
  2. Recordo que per allà als anys seixanta, "la casa sota la sorra" va marcar el paradigma del còmic català. Està fent el mateix, en aquests moments, Roc Roca? Jo crec que sí. Endavant i felicitats.

    ResponElimina